Profiel - Robert Donath

Robert Donath is oprichter van Arega Consultancy en heeft 30 jaar ervaring in finance rollen en interim-management, zoals transitiemanager, kwartiermaker en CFO. Robert denkt en handelt vanuit dialoog en verbinding en combineert inzet met humor en analyse met resultaten. Hij is onder meer binnen de publieke sector betrokken geweest bij  reorganisaties, verandertrajecten, coaching van teams, inrichtingsvraagstukken en (tijdelijke) aansturing van organisatieonderdelen.

Mensen met wie Robert heeft samengewerkt dichten hem de volgende eigenschappen en vaardigheden toe: “betrokken, met oog voor de mens”, “een pakket aan kennis en ervaring”, “tomeloze inzet”, “een flinke dosis humor”, “analytisch scherp”, “pakt nieuwe uitdagingen aan en weet die tot een succesvol einde te brengen” en zijn ervaring met –en inzicht in ambtelijke organisaties weet hij te combineren met een professioneel-zakelijke benadering.”.

Wilt u een selectie van uitgevoerde opdrachten bekijken druk dan op de button 'Gerealiseerde opdrachten'. Wilt u contact opnemen druk dan op de button 'Contact'.